Szente Sándor parkettás weblapja ( A hely ahol a fa új életre kel!)

  
2015. május 06. szerda, 18:12

Specialitásaink

( Tornatermek felújítása)
 
 
Specialitásaink közé tartozik a tornatermek parkettáinak felújítása. Erősségünk ebben a munkában az 5 rétegű lakkozás, amely csak kivitelezésében tér el az átlagtól, árban viszont nem. Cégünk, iskoláknak, óvodáknak jelentős kedvezményt biztosít. A másik fontos szempont, hogy az 5 rétegű lakkozásból két réteg hidegkötésű műgyantából áll, amely maximális tartósságot, biztosít. A pályavonalak visszafestésében komoly speciális céggel vagyunk kapcsolatban, aki minden szabványban megfelelő tudással információval rendelkezik. Korszerű technikájával, festékanyagával hozzájárul sikereinkhez. Csak kizárólag 2K lakkokkal dolgozunk amely kopásállóság 10-es skáláján az előkelő 10-es értéket képvisel. Szinkronban a vonalfestőkkel olyan síma felületet biztosítunk, hogy maga a vonalfestés technikája könnyen kivitelezhető. 
Meglepően rövid határidővel dolgozunk, amellett a minőség a fő irányvonal. Több csiszológépgarnitúrával rendelkezünk, amely gyorsaságunkat segíti.
Polírozó technikánkal megfelelően előkészített parkettán szebben adja vissza a fa eredeti szépségét! 
 A pályavonalak a parketta lakkok 3. rétege után kerül felfestésre. A további két réteg biztosítja a vonalak tartósságát kopás ellen.
 
___________________________________________________ 
 
 
A fent leírtak a pályvonalak festésétől eltekintve Iskolák tantermeire, közintézményekre ugyanúgy vonatkoznak! 
 
   
   
   
 
 

Fontos lehet!

Amit érdemes megfogadni

Ki olvas minket

Oldalainkat 330 vendég böngészi

Névnap

Ma 2020. január 21., kedd, Ágnes napja van. Holnap Vince és Artúr napja lesz.
Copyright. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másolása a szerző engedélye nélkül tilos! Ez a tiltás, ugyanazon tevékenységet folytató kollégákra fokozottan érvényes!