Szente Sándor parkettás weblapja ( A hely ahol a fa új életre kel!)

  
2009. február 09. hétfő, 01:07

 

 

Ez a szakmai weblap a parkettas.hu, egy felhasználó barát, oldal, amely folyamatosan alkalmazkodik az Ön igényeihez, és naprakészen tájékoztatja a kedves olvasót, tanácsot ad, a parkettás szakmában használatos anyagokat véleményez, és ajánl. Nem csak a munkánkra fordítunk nagy figyelmet, hanem arra is hogy Ön kedves olvasó, esetleg leendő ügyfelünk, nehogy a lakásfelújítás folyamán mellé fogjon. Fontosnak tartjuk a tájékoztatást azokban a dolgokban amiben mi "otthon vagyunk". Véleményezni fogunk, tapasztalataink alapján, pl: parketta lakkokat, ragasztókat, szakmai megoldásokat annak érdekében, hogy Ön is tisztán lásson, mielőtt hozzákezd álamai megvalósításához. Továbbá várom azokat a leveleket amelyekben megírják, hogy mit hiányolnak a weblapomról, vagy esetleg milyen témáról írjak még, mi legyen a weblapon látható, olvasható.


Átterveztem a weblapomat, talán áttekinthetőbb, nekem mindenképp jobb mert on-line szerkesztem. Önöknek is jobb talán, mert ha megfigyelik, minden cikk felett jobbra fent vannak ikonok, amelyek a következő célokra használhatók. Van egy pdf. ikon, amire ha ráklikkel, a cikket átszerkeszti egy pdf fájlba, ez esztétikusabb, és nyomtatható. Ha nem kíván a monitor előtt olvasni, mert pl. nincs rá ideje, vagy munkahelyéről haza akarja vinni az olvasnivalót amelyet később nyugodtan átböngézhet, vagy ismerősnek megmutathat. A középső nyomtatási ikon,  azonnali kinyomtatást szolgálja. A levél ikon pedig, ha ráklikkel, elküldheti ismerősének a cikket emailben, mint érdekessége, vagy ajánlásnak, csak ki kell töltenie a feladót, és kinek címezi a cikket. Remélem hasznukra válik.

 

Fontos lehet!

Amit érdemes megfogadni

Ki olvas minket

Oldalainkat 789 vendég böngészi

Névnap

Ma 2020. január 21., kedd, Ágnes napja van. Holnap Vince és Artúr napja lesz.
Copyright. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másolása a szerző engedélye nélkül tilos! Ez a tiltás, ugyanazon tevékenységet folytató kollégákra fokozottan érvényes!